Vækstvirksomhed

Når din virksomhed er i drift og gerne vil vokse dukker spørgsmålene op: ”mere administration, flere data og regnskaber?”. Vi kender svarene på dine udfordringer.

Når det går rigtig godt med dit salg, og du skal ansætte personale, så er det ekstra vigtigt, at der er fokus på regnskabet. Hvornår giver det mening at ansætte den første medarbejder? Er der økonomi til det? Og… hvor er faldgruberne, hvis den ansatte ikke tænker på samme måde som dig – der vil altid være forskellige interesser for ejeren af virksomheden og en ansat.

Det er også vigtigt i en vækstfase at kunne stoppe op og se, hvornår væksten stopper – og hvornår man skal finde et nyt ”naturligt leje” i virksomheden.

Under virksomhedens vækst er regnskabet utroligt vigtigt, og regnskabet kan afdække mange af de faresignaler, du som ejer skal finde en løsning på.

Vi følger vækstvirksomhedens regnskab, og kan fortælle dig, hvornår du evt. betaler for lidt B-skat – så du undgår en stor ekstraskat næste år. Dette kan evt. gøres i samarbejde med revisor, som skattemæssigt kan finde løsningen i dine tal.