Revisor

Vi samarbejder med revisorer og andre rådgivere på en lang række områder, der kræver specialistviden. Vi rådgiver dig gerne om, hvem du skal henvende dig til for at få den bedste løsning. Vi ved også, hvilken revisor, som matcher din virksomhed bedst.

Hos Kontorclipsen ved vi en del om skat, men slet ikke nok til at kunne rådgive og vejlede dig på det høje faglige grundlag, som de fleste skattemæssige forhold kræver. Så har du en virksomhed, med aktiver (bil, ejendom, større maskiner), som skal afskrives, eller andre særlige forhold, så anbefaler vi, at du får en revisor eller anden særlig rådgiver til at hjælpe dig i disse spørgsmål.

Ved ”personlig ejet virksomhed” er det ikke et krav, at du skal benytte en revisor. Der også lempelser for andre regnskabsklasser. SKAT har i dag nogle meget udførlige beskrivelser til indberetning af din selvangivelse, så det har du mulighed for selv at gøre. Men det vil altid være dit valg og ansvar at beregne din skat korrekt og ud fra det kæmpe sæt af regler, der eksisterer.

Er din virksomhed i selskabsform råder vi helt klart til at få revisor på. I nogle selskaber er det også et krav, at der skal være en registreret/autoriseret revisor til at udarbejde eller revidere regnskabet. Valget af revisor er ikke kun et spørgsmål om pris – det handler i lige så høj grad om revisors vidensniveau og branchefokus. Vi hjælper dig til at få et godt match med en revisor, du kan have tillid til og tale med.