Priser og aftaler

272

I Kontorclipsen ser vi forskelligt på hver kunde ud fra kundens behov og ønsker. Og vi leverer individuelle løsninger og rådgivning ud fra samme princip. Derfor giver vi ikke en fast pris på vores bogføring, men vi kommer gerne med et overslag på, hvad en opgave for dig og din virksomhed vil koste.

Vi fakturerer efter faktisk tidsforbrug, og ønsker du en specifikation af det på din faktura – så efterkommer vi naturligvis det ønske.

Hvis du selv sørger for, at vi får alle bilag første gang, og vi ikke skal bede dig om flere, så sparer du både tid og penge.

Hvis du ikke selv har behov for adgang til regnskabsprogram – du får jo alle tal serveret fra Kontorclipsen – så kan vi spare dig for udgiften til regnskabsprogrammet. Vi arbejder hovedsagelig i det populære E-conomic, og her er minimumsprisen kr. 99,00 pr. måned pr. regnskab. Du sparer således mindst kr.1.188,- pr. år. Hvis samarbejdet med Kontorclipsen ophører, kan vi overgive licensen til dig, da det jo er dine regnskabsdata. (Gælder for E-conomic).

Skulle du ønske at samarbejdet med Kontorclipsen skal ophøre, arbejder vi ikke med bindingsperioder, forudbetalinger eller andre ting, som gør, at det er besværligt for dig at “flytte”. Vi sørger også for, at dine dokumenter bliver udleveret straks. 

En besparelse og vilkår, som er værd at se på, når du skal overveje, hvem der skal hjælpe dig med din virksomheds regnskab.