Der er altid en historie bag tallene

I Kontorclipsen giver vi vores kunder det økonomomiske overblik, så du som virksomhedens ejer og leder kan træffe de rigtige beslutninger og handle på dem.

Bogføring: er virksomhedens krumtap: uden aktuel registrering af ind- og udbetalinger har du ikke det korrekte billede men blot en fornemmelse af, hvor din virksomhed befinder sig. Vi giver dig det korrekte billede og hjælp til at finde løsninger, som passer til din virksomheds behov. Mere om bogføring (link)

Moms: er ikke bare moms. Korrekt moms kan være være afhængig af dine ydelser, og der kan være delvis momspligt og tilmed momsfritagelse. Vi ved, hvordan momsen beregnes korrekt og… hvorfor. Mere om moms.

Løn: vi sørger for den korrekte lønudbetaling. Det har konsekvenser, hvis din virksomhed ikke får beregnet den korrekte løn, pension og andre ydelser eller aftaler, som indgår på lønopgørelsen. Vi hjælper din virksomhed fra aftale og kontrakt til pengene står på dine medarbejderes konti. Mere om løn.

Afstemning: dit overblik handler også om afstemning af virksomhedens konti. Vi gennemgår samtlige konti med en tættekam. Ikke alene bank men også konti som vedrører dine debitorer og kreditorer. Mere om afstemning.

Revisor, bank og SKAT: når kvartalet, halvåret eller året er slut, skal du fortælle historien om virksomhedens tal videre til din omverden. Vi sørger for, at dine tal er korrekte, så de giver det korrekte billede af din virksomhed. Mere om revisor, bank og SKAT.