Debbies Bed and Breakfast

”Jeg har et rigtigt godt samarbejde med Kontorclipsen. Jeg får svar på mine spørgsmål med det samme, og det er altid muligt at komme i kontakt med Sanny. Jeg føler, at det faglige niveau er højt, og det samme oplever min revisor. Jeg føler mig tryg og kan koncentrere mig om mine kunder og gæster.” Debbie Hickman.

Om kunde og løsninger

Virksomhed: Bed and Breakfast – Business to Business og turisme

Løsninger: Virksomheden har et stort flow af gæster som forventer høj service. Mange gæster har relation til områdets meget store arbejdspladser, hvor de er konsulenter og underleverandører, og det kræver høj grad af kundefokus og tilstedeværelse. Debbie Hickman har valgt at koncentere sig om service og udvikling og at lægge al bogføring ud til Kontorclipsen. Der udveksles bilag med driftsregnskab én gang månedligt, og Kontorclipsen står også for klargøring til revisor og andre regnskabsrelaterede opgaver.

Relation til Kontorclipsen: Kunde siden 2014.

Se mere om virksomheden her.