Bogføring

Bogføring er virksomhedens krumtap – uden aktuel registrering af ind- og udbetalinger har du ikke det korrekte billede men blot en fornemmelse af, hvor din virksomhed befinder sig. Vi giver dig det korrekte billede og hjælp til at finde løsninger, som passer til din virksomheds behov.

Nogle vælger at bogføre selv og lade os gennemgå tallene efterfølgende. Men de fleste vælger at lade os arbejde med hele processen. Det sparer din tid og penge på licenser til programmer, så du kan bruge dine ressourcer på at udvikle din forretning.

Indrømmet – vi er meget glade for bogføringsprogrammet E-conomic, da det har mange funktioner, og muligheder for at koble dig og din revisor på programmet – hvis du ønsker at være med i processen. Nogle brancher bruger særlige programmer – også her har vi også kendskab til en bred vifte af disse programmer, samt alle større bogføringsprogrammer.

Når du afleverer bilag til os – evt. hver måned – får vi også en udskrift fra din bankkonto. Også salgsfakturaer skal med – hvis du ikke laver dem i E-conomic. Og når du selv har tjekket, at alle poster på din bankudskrift har et vedlagt bilag – så har vi alt hvad vi behøver.

Det kan ikke være enklere.